Publikacija “Technology For The Future” je uradjena za renomiranu svetsku kompaniju CB&I (Chicago Bridge & Iron) i predstavlja spoj industrijske fotografije i umetnicke vizure.

Tim fotografa koji se sastojao od Svetlane Dingarac i Dušana Stojančevića, je mesecima pratio najveći projekat modernizacije i najveću industrijsku investiciju u Srbiji u poslednjih nekoliko decenija, i predstavio najbolji deo tih fotografija kroz ovu sjajnu publikaciju.

Osim fotografija koje vidite u knjizi, tim sa saradnicima je uradio kompletni menadžment, dizajnirao izgled, skupljao materijal i uredio tekst, takoreći cela publikacija je zaokružena i završena našim timskim radom. Publikacija je radjena na Engleskom jeziku, jer je celokupna ideja bila da se projekat predstavi u svetu. Deo knjiga je podeljen našim firmama i izvodjačima, a velika većina je otišla pravo u Češku, Holandiju i Ameriku, gde se i nalaze sedišta ove renomirane svetske kompanije.
Fotografije su se posebno istakle štampanjem na najkvalitetnijim italijanskim papirima, i moramo se pohvaliti da je ceo projekat dobio fenomenalan odziv, kako kod nas, tako i van zemlje.